EscaperoominGouda.nl

Toeristische attractie EscaperoominGouda.nl heet je hartelijk welkom aan de Ambachtweg 35 in Moordrecht.

Meer informatie over EscaperoominGouda.nl in Moordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij EscaperoominGouda.nl aan het juiste adres. Deze Toeristische attractie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij EscaperoominGouda.nl en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Toeristische attractie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Moordrecht, spreekt EscaperoominGouda.nl tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Toeristische attractie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Toeristische attractie op Ambachtweg 35 in Moordrecht. Telefonisch is EscaperoominGouda.nl te bereiken via 31 182 374 339 en op de website https://www.escaperoomingouda.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij EscaperoominGouda.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EscaperoominGouda.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. EscaperoominGouda.nl

Bezoekers bekeken ook