meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag

Toeristische attractie meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag heet je hartelijk welkom aan de Sportlaan 13 in West-Terschelling.

Meer informatie over meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag in West-Terschelling

Voor de echte avonturiers ben je bij meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag aan het juiste adres. Deze Toeristische attractie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Toeristische attractie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van West-Terschelling, spreekt meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Toeristische attractie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Toeristische attractie op Sportlaan 13 in West-Terschelling. Telefonisch is meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag te bereiken via 31 6 37244762 en op de website https://www.klimdaris.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. meivakantie geopend, daarna voor groepen en in het weekend. Zomervakantie iedere dag

Bezoekers bekeken ook