Prison Island Middelburg

Toeristische attractie Prison Island Middelburg heet je hartelijk welkom aan de Podium 19 in Middelburg.

Meer informatie over Prison Island Middelburg in Middelburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Island Middelburg aan het juiste adres. Deze Toeristische attractie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Island Middelburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Toeristische attractie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Middelburg, spreekt Prison Island Middelburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Toeristische attractie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Toeristische attractie op Podium 19 in Middelburg. Telefonisch is Prison Island Middelburg te bereiken via 31 118 606 780 en op de website http://www.prisonisland.nl/middelburg kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Island Middelburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Island Middelburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Island Middelburg

Bezoekers bekeken ook