Escape Room Zevenhuizen

Escaperoomcentrum Escape Room Zevenhuizen heet je hartelijk welkom aan de Noordeinde 57 in Zevenhuizen.

Meer informatie over Escape Room Zevenhuizen in Zevenhuizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Zevenhuizen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Zevenhuizen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zevenhuizen, spreekt Escape Room Zevenhuizen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Noordeinde 57 in Zevenhuizen. Telefonisch is Escape Room Zevenhuizen te bereiken via 31 6 25026730 en op de website http://www.escaperoomzevenhuizen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Zevenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Zevenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Zevenhuizen

Bezoekers bekeken ook