Escaperoom Vlieland

Escaperoomcentrum Escaperoom Vlieland heet je hartelijk welkom aan de Dorpsstraat 94 in Oost-Vlieland.

Meer informatie over Escaperoom Vlieland in Oost-Vlieland

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Vlieland aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Vlieland en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oost-Vlieland, spreekt Escaperoom Vlieland tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dorpsstraat 94 in Oost-Vlieland. Telefonisch is Escaperoom Vlieland te bereiken via 31 6 44511553 en op de website https://escaperoomvlieland.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Vlieland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Vlieland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Vlieland

Bezoekers bekeken ook