Your Escape

Escaperoomcentrum Your Escape heet je hartelijk welkom aan de Flevoweg 13 in Leiden.

Meer informatie over Your Escape in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Your Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Your Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Your Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Flevoweg 13 in Leiden. Telefonisch is Your Escape te bereiken via 31 6 11731361 en op de website https://your-escape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Your Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Your Escape

Bezoekers bekeken ook