GoldEscape

Escaperoomcentrum GoldEscape heet je hartelijk welkom aan de Zoom 22G in Surhuisterveen.

Meer informatie over GoldEscape in Surhuisterveen

Voor de echte avonturiers ben je bij GoldEscape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij GoldEscape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Surhuisterveen, spreekt GoldEscape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Zoom 22G in Surhuisterveen. Telefonisch is GoldEscape te bereiken via 31 85 808 1544 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij GoldEscape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GoldEscape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. GoldEscape

Bezoekers bekeken ook