Escaperoom Den Bosch

Escaperoomcentrum Escaperoom Den Bosch heet je hartelijk welkom aan de Karrenstraat 13 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Escaperoom Den Bosch in s-Hertogenbosch

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Den Bosch aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Den Bosch en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van s-Hertogenbosch, spreekt Escaperoom Den Bosch tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Karrenstraat 13 in s-Hertogenbosch. Telefonisch is Escaperoom Den Bosch te bereiken via 31 73 204 8327 en op de website http://www.escaperoom-denbosch.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Den Bosch

Bezoekers bekeken ook