Tim's mobile escape rooms

Escaperoomcentrum Tim's mobile escape rooms heet je hartelijk welkom aan de Lijsterstraat 18 in Nuth.

Meer informatie over Tim's mobile escape rooms in Nuth

Voor de echte avonturiers ben je bij Tim's mobile escape rooms aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Tim's mobile escape rooms en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nuth, spreekt Tim's mobile escape rooms tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Lijsterstraat 18 in Nuth. Telefonisch is Tim's mobile escape rooms te bereiken via 31 6 15500047 en op de website http://www.timsmobileescaperooms.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Tim's mobile escape rooms? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tim's mobile escape rooms het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Tim’s mobile escape rooms

Bezoekers bekeken ook