Escape Room Zandvoort

Escaperoomcentrum Escape Room Zandvoort heet je hartelijk welkom aan de Burgemeester Engelbertsstraat 96 in Zandvoort.

Meer informatie over Escape Room Zandvoort in Zandvoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Zandvoort aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Zandvoort en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zandvoort, spreekt Escape Room Zandvoort tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Burgemeester Engelbertsstraat 96 in Zandvoort. Telefonisch is Escape Room Zandvoort te bereiken via 31 23 888 8331 en op de website http://escaperoomzandvoort.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Zandvoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Zandvoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Zandvoort

Bezoekers bekeken ook