Escaperoom Almelo

Escaperoomcentrum Escaperoom Almelo heet je hartelijk welkom aan de Grotestraat 126 in Almelo.

Meer informatie over Escaperoom Almelo in Almelo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Almelo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Almelo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Almelo, spreekt Escaperoom Almelo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grotestraat 126 in Almelo. Telefonisch is Escaperoom Almelo te bereiken via 31 546 814 898 en op de website http://www.escaperoomalmelo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Almelo

Bezoekers bekeken ook