Molly's Game

Escaperoomcentrum Molly's Game heet je hartelijk welkom aan de Populierendreef 966 in Voorburg.

Meer informatie over Molly's Game in Voorburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Molly's Game aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Molly's Game en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Voorburg, spreekt Molly's Game tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Populierendreef 966 in Voorburg. Telefonisch is Molly's Game te bereiken via 31 6 43281681 en op de website http://www.downthehatch.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Molly's Game? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Molly's Game het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Molly’s Game

Bezoekers bekeken ook