the Green Escape

Escaperoomcentrum the Green Escape heet je hartelijk welkom aan de Timorplein 42 in Amsterdam.

Meer informatie over the Green Escape in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij the Green Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij the Green Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt the Green Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Timorplein 42 in Amsterdam. Telefonisch is the Green Escape te bereiken via en op de website http://www.thegreenescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij the Green Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je the Green Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. the Green Escape

Bezoekers bekeken ook