House of VR Leeuwarden

Escaperoomcentrum House of VR Leeuwarden heet je hartelijk welkom aan de Bonifatiusplein 2A in Leeuwarden.

Meer informatie over House of VR Leeuwarden in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij House of VR Leeuwarden aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij House of VR Leeuwarden en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt House of VR Leeuwarden tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Bonifatiusplein 2A in Leeuwarden. Telefonisch is House of VR Leeuwarden te bereiken via 31 6 20951519 en op de website https://www.houseofvr.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij House of VR Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of VR Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. House of VR Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook