Escaperoom Amersfoort

Escaperoomcentrum Escaperoom Amersfoort heet je hartelijk welkom aan de Siliciumweg 21 in Amersfoort.

Meer informatie over Escaperoom Amersfoort in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Amersfoort aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Amersfoort en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Escaperoom Amersfoort tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Siliciumweg 21 in Amersfoort. Telefonisch is Escaperoom Amersfoort te bereiken via 31 33 258 3024 en op de website http://www.laserloodsamersfoort.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Amersfoort

Bezoekers bekeken ook