Escape Room Junkie

Escaperoomcentrum Escape Room Junkie heet je hartelijk welkom aan de Oud Eemnesserweg 5D in Baarn.

Meer informatie over Escape Room Junkie in Baarn

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Junkie aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Junkie en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Baarn, spreekt Escape Room Junkie tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oud Eemnesserweg 5D in Baarn. Telefonisch is Escape Room Junkie te bereiken via 31 35 700 9754 en op de website http://www.escaperoomjunkie.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Junkie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Junkie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Junkie

Bezoekers bekeken ook