Spielerei at Work

Escaperoomcentrum Spielerei at Work heet je hartelijk welkom aan de Oranjeplein 77 in Dongen.

Meer informatie over Spielerei at Work in Dongen

Voor de echte avonturiers ben je bij Spielerei at Work aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Spielerei at Work en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dongen, spreekt Spielerei at Work tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oranjeplein 77 in Dongen. Telefonisch is Spielerei at Work te bereiken via 31 6 11144578 en op de website http://www.spielereiatwork.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Spielerei at Work? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spielerei at Work het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Spielerei at Work

Bezoekers bekeken ook