Escaperoom Dakar

Escaperoomcentrum Escaperoom Dakar heet je hartelijk welkom aan de Mosselsepad 28 in Otterlo.

Meer informatie over Escaperoom Dakar in Otterlo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Dakar aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Dakar en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Otterlo, spreekt Escaperoom Dakar tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Mosselsepad 28 in Otterlo. Telefonisch is Escaperoom Dakar te bereiken via 31 318 265 265 en op de website http://www.escaperoomdakar.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Dakar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Dakar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Dakar

Bezoekers bekeken ook