Next Level Escaperoom Eindhoven

Escaperoomcentrum Next Level Escaperoom Eindhoven heet je hartelijk welkom aan de De Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven.

Meer informatie over Next Level Escaperoom Eindhoven in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Next Level Escaperoom Eindhoven aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Next Level Escaperoom Eindhoven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Next Level Escaperoom Eindhoven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Oude Rechtbank, Stratumseind 32 in Eindhoven. Telefonisch is Next Level Escaperoom Eindhoven te bereiken via 31 40 843 2663 en op de website http://www.nextlevelescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Next Level Escaperoom Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Next Level Escaperoom Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Next Level Escaperoom Eindhoven

Bezoekers bekeken ook