The Hour Escapes Enschede

Escaperoomcentrum The Hour Escapes Enschede heet je hartelijk welkom aan de Hendrik Ter Kuilestraat 157a in Enschede.

Meer informatie over The Hour Escapes Enschede in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij The Hour Escapes Enschede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Hour Escapes Enschede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt The Hour Escapes Enschede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hendrik Ter Kuilestraat 157a in Enschede. Telefonisch is The Hour Escapes Enschede te bereiken via 31 6 22844490 en op de website https://thehourescapes.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Hour Escapes Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Hour Escapes Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Hour Escapes Enschede

Bezoekers bekeken ook