Citygames & Escaperooms Leeuwarden

Escaperoomcentrum Citygames & Escaperooms Leeuwarden heet je hartelijk welkom aan de Blokhuispoort in Leeuwarden.

Meer informatie over Citygames & Escaperooms Leeuwarden in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij Citygames & Escaperooms Leeuwarden aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Citygames & Escaperooms Leeuwarden en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt Citygames & Escaperooms Leeuwarden tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Blokhuispoort in Leeuwarden. Telefonisch is Citygames & Escaperooms Leeuwarden te bereiken via 31 58 233 3494 en op de website https://www.leeuwardencityevents.nl/uitjes/citygames-escaperooms/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Citygames & Escaperooms Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Citygames & Escaperooms Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Citygames & Escaperooms Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook