Escape Room Ermelo

Escaperoomcentrum Escape Room Ermelo heet je hartelijk welkom aan de Telgterweg 305 in Ermelo.

Meer informatie over Escape Room Ermelo in Ermelo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Ermelo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Ermelo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ermelo, spreekt Escape Room Ermelo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Telgterweg 305 in Ermelo. Telefonisch is Escape Room Ermelo te bereiken via 31 341 552 639 en op de website http://www.escaperoomermelo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Ermelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Ermelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Ermelo

Bezoekers bekeken ook