The Chocolate Factory

Escaperoomcentrum The Chocolate Factory heet je hartelijk welkom aan de Grotewallerweg 3-04 in Schagen.

Meer informatie over The Chocolate Factory in Schagen

Voor de echte avonturiers ben je bij The Chocolate Factory aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Chocolate Factory en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schagen, spreekt The Chocolate Factory tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grotewallerweg 3-04 in Schagen. Telefonisch is The Chocolate Factory te bereiken via en op de website https://www.escaperoomschagen.nl/escape-room-chocolate-factory/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Chocolate Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Chocolate Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Chocolate Factory

Bezoekers bekeken ook