Escaperoom The Basement

Escaperoomcentrum Escaperoom The Basement heet je hartelijk welkom aan de De Vos van Steenwijklaan 75 in Hoogeveen.

Meer informatie over Escaperoom The Basement in Hoogeveen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom The Basement aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom The Basement en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hoogeveen, spreekt Escaperoom The Basement tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Vos van Steenwijklaan 75 in Hoogeveen. Telefonisch is Escaperoom The Basement te bereiken via 31 528 522 133 en op de website https://escaperoomthebasement.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom The Basement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom The Basement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom The Basement

Bezoekers bekeken ook