Escaperoom de uitdaging van 'de Snip'

Escaperoomcentrum Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' heet je hartelijk welkom aan de Koestraat 144-B in Tilburg.

Meer informatie over Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Koestraat 144-B in Tilburg. Telefonisch is Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' te bereiken via 31 13 544 2281 en op de website http://www.escaperoomintilburg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom de uitdaging van 'de Snip'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom de uitdaging van 'de Snip' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Escaperoom de uitdaging van ‘de Snip’

Bezoekers bekeken ook