Da Vinci Escape

Escaperoomcentrum Da Vinci Escape heet je hartelijk welkom aan de Noordvliet 261 in Leeuwarden.

Meer informatie over Da Vinci Escape in Leeuwarden

Voor de echte avonturiers ben je bij Da Vinci Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Da Vinci Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leeuwarden, spreekt Da Vinci Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Noordvliet 261 in Leeuwarden. Telefonisch is Da Vinci Escape te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Da Vinci Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Da Vinci Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Da Vinci Escape

Bezoekers bekeken ook