Houdini Escaperoom

Escaperoomcentrum Houdini Escaperoom heet je hartelijk welkom aan de Ambachtsstraat 23 in Poortugaal.

Meer informatie over Houdini Escaperoom in Poortugaal

Voor de echte avonturiers ben je bij Houdini Escaperoom aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Houdini Escaperoom en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Poortugaal, spreekt Houdini Escaperoom tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ambachtsstraat 23 in Poortugaal. Telefonisch is Houdini Escaperoom te bereiken via 31 6 50494989 en op de website https://www.houdini-escaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Houdini Escaperoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houdini Escaperoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Houdini Escaperoom

Bezoekers bekeken ook