Escaperoom Borne

Escaperoomcentrum Escaperoom Borne heet je hartelijk welkom aan de Het Wooldrik 4 in Borne.

Meer informatie over Escaperoom Borne in Borne

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Borne aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Borne en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Borne, spreekt Escaperoom Borne tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Het Wooldrik 4 in Borne. Telefonisch is Escaperoom Borne te bereiken via 31 6 53950858 en op de website http://www.escaperoom-borne.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Borne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Borne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Borne

Bezoekers bekeken ook