Live Escape Amersfoort

Escaperoomcentrum Live Escape Amersfoort heet je hartelijk welkom aan de Ingang via JumpXL, Groningerstraat 176 in Amersfoort.

Meer informatie over Live Escape Amersfoort in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Live Escape Amersfoort aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Live Escape Amersfoort en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Live Escape Amersfoort tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ingang via JumpXL, Groningerstraat 176 in Amersfoort. Telefonisch is Live Escape Amersfoort te bereiken via 31 85 130 6317 en op de website https://liveescape.nl/escape-room-amersfoort/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Live Escape Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Live Escape Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Live Escape Amersfoort

Bezoekers bekeken ook