Missie Pindakaas

Escaperoomcentrum Missie Pindakaas heet je hartelijk welkom aan de Dijksestraat 116a in Helmond.

Meer informatie over Missie Pindakaas in Helmond

Voor de echte avonturiers ben je bij Missie Pindakaas aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Missie Pindakaas en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Helmond, spreekt Missie Pindakaas tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dijksestraat 116a in Helmond. Telefonisch is Missie Pindakaas te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Missie Pindakaas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Missie Pindakaas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Missie Pindakaas

Bezoekers bekeken ook