Escape koffer familie de Bok

Escaperoomcentrum Escape koffer familie de Bok heet je hartelijk welkom aan de Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel.

Meer informatie over Escape koffer familie de Bok in Scherpenzeel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape koffer familie de Bok aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape koffer familie de Bok en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Scherpenzeel, spreekt Escape koffer familie de Bok tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ruwinkelseweg 11 in Scherpenzeel. Telefonisch is Escape koffer familie de Bok te bereiken via 31 33 277 7777 en op de website https://www.landgoedruwinkel.nl/nl/escape-koffer kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape koffer familie de Bok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape koffer familie de Bok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape koffer familie de Bok

Bezoekers bekeken ook