Escape Hotel 013

Escaperoomcentrum Escape Hotel 013 heet je hartelijk welkom aan de Oude Markt 20 in Tilburg.

Meer informatie over Escape Hotel 013 in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Hotel 013 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Hotel 013 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Escape Hotel 013 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oude Markt 20 in Tilburg. Telefonisch is Escape Hotel 013 te bereiken via en op de website http://www.escaperoom013tilburg.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Hotel 013? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Hotel 013 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Hotel 013

Bezoekers bekeken ook