Mysterie In Het Bos

Escaperoomcentrum Mysterie In Het Bos heet je hartelijk welkom aan de Grootdorp 73 in Merselo.

Meer informatie over Mysterie In Het Bos in Merselo

Voor de echte avonturiers ben je bij Mysterie In Het Bos aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mysterie In Het Bos en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Merselo, spreekt Mysterie In Het Bos tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Grootdorp 73 in Merselo. Telefonisch is Mysterie In Het Bos te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mysterie In Het Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mysterie In Het Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mysterie In Het Bos

Bezoekers bekeken ook