Escaperoom Danger No Voltage

Escaperoomcentrum Escaperoom Danger No Voltage heet je hartelijk welkom aan de Westoever 1 in Den Helder.

Meer informatie over Escaperoom Danger No Voltage in Den Helder

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Danger No Voltage aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Danger No Voltage en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Helder, spreekt Escaperoom Danger No Voltage tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Westoever 1 in Den Helder. Telefonisch is Escaperoom Danger No Voltage te bereiken via 31 223 697 842 en op de website http://www.escaperoomdh.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Danger No Voltage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Danger No Voltage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Danger No Voltage

Bezoekers bekeken ook