DelftEscape

Escaperoomcentrum DelftEscape heet je hartelijk welkom aan de Oude Delft 205A in Delft.

Meer informatie over DelftEscape in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij DelftEscape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij DelftEscape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt DelftEscape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oude Delft 205A in Delft. Telefonisch is DelftEscape te bereiken via 31 15 888 1062 en op de website http://www.delftescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij DelftEscape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DelftEscape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. DelftEscape

Bezoekers bekeken ook