Mystery House Valkenburg

Escaperoomcentrum Mystery House Valkenburg heet je hartelijk welkom aan de a/d Geul, De Guascostraat 6 in Valkenburg.

Meer informatie over Mystery House Valkenburg in Valkenburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Mystery House Valkenburg aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mystery House Valkenburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Valkenburg, spreekt Mystery House Valkenburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op a/d Geul, De Guascostraat 6 in Valkenburg. Telefonisch is Mystery House Valkenburg te bereiken via 31 43 737 0189 en op de website http://www.mysteryhouse.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mystery House Valkenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mystery House Valkenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mystery House Valkenburg

Bezoekers bekeken ook