The Safe House

Escaperoomcentrum The Safe House heet je hartelijk welkom aan de Westblaak 13 in Rotterdam.

Meer informatie over The Safe House in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij The Safe House aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Safe House en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt The Safe House tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Westblaak 13 in Rotterdam. Telefonisch is The Safe House te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Safe House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Safe House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Safe House

Bezoekers bekeken ook