Escaperoom Dwingeloo

Escaperoomcentrum Escaperoom Dwingeloo heet je hartelijk welkom aan de Brink 23 in Dwingeloo.

Meer informatie over Escaperoom Dwingeloo in Dwingeloo

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Dwingeloo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Dwingeloo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dwingeloo, spreekt Escaperoom Dwingeloo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Brink 23 in Dwingeloo. Telefonisch is Escaperoom Dwingeloo te bereiken via 31 6 51013930 en op de website http://www.escaperoomdwingeloo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Dwingeloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Dwingeloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Dwingeloo

Bezoekers bekeken ook