Sam Travel

Escaperoomcentrum Sam Travel heet je hartelijk welkom aan de Dokter van Deenweg 108 in Zwolle.

Meer informatie over Sam Travel in Zwolle

Voor de echte avonturiers ben je bij Sam Travel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sam Travel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zwolle, spreekt Sam Travel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Dokter van Deenweg 108 in Zwolle. Telefonisch is Sam Travel te bereiken via 31 6 10447370 en op de website https://samtravel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sam Travel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sam Travel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sam Travel

Bezoekers bekeken ook