Township Escape

Escaperoomcentrum Township Escape heet je hartelijk welkom aan de Skuorrehôfwei 2 in Easterwierrum.

Meer informatie over Township Escape in Easterwierrum

Voor de echte avonturiers ben je bij Township Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Township Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Easterwierrum, spreekt Township Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Skuorrehôfwei 2 in Easterwierrum. Telefonisch is Township Escape te bereiken via 31 6 27027827 en op de website https://www.townshipescape.nl/?page_id=148 kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Township Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Township Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Township Escape

Bezoekers bekeken ook