Escape Room Katwijk

Escaperoomcentrum Escape Room Katwijk heet je hartelijk welkom aan de Sandtlaan 52a in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Escape Room Katwijk in Katwijk aan Zee

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Katwijk aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Katwijk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Katwijk aan Zee, spreekt Escape Room Katwijk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sandtlaan 52a in Katwijk aan Zee. Telefonisch is Escape Room Katwijk te bereiken via 31 6 19757025 en op de website http://www.escaperoomkatwijk.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Katwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Katwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Katwijk

Bezoekers bekeken ook