Bij Aaltje aan de Linie

Evenementenlocatie Bij Aaltje aan de Linie heet je hartelijk welkom aan de Zegheweg 49 in Woudenberg.

Meer informatie over Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg

Voor de echte avonturiers ben je bij Bij Aaltje aan de Linie aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bij Aaltje aan de Linie en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Woudenberg, spreekt Bij Aaltje aan de Linie tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Zegheweg 49 in Woudenberg. Telefonisch is Bij Aaltje aan de Linie te bereiken via 31 33 286 1801 en op de website http://www.bijaaltje.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bij Aaltje aan de Linie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Aaltje aan de Linie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bij Aaltje aan de Linie

Bezoekers bekeken ook