De LiK

Evenementenlocatie De LiK heet je hartelijk welkom aan de Wolvenplein 27 in Utrecht.

Meer informatie over De LiK in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij De LiK aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De LiK en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt De LiK tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Wolvenplein 27 in Utrecht. Telefonisch is De LiK te bereiken via 31 30 696 6121 en op de website http://www.delik.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De LiK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De LiK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De LiK

Bezoekers bekeken ook