FORTtreffelijk

Evenementenlocatie FORTtreffelijk heet je hartelijk welkom aan de Fort Marken-Binnen, Provincialeweg in Markenbinnen.

Meer informatie over FORTtreffelijk in Markenbinnen

Voor de echte avonturiers ben je bij FORTtreffelijk aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij FORTtreffelijk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Markenbinnen, spreekt FORTtreffelijk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Fort Marken-Binnen, Provincialeweg in Markenbinnen. Telefonisch is FORTtreffelijk te bereiken via 31 6 81513717 en op de website http://fort-treffelijk.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij FORTtreffelijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FORTtreffelijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. FORTtreffelijk

Bezoekers bekeken ook