The Temple Challenge Nistelrode

Evenementenlocatie The Temple Challenge Nistelrode heet je hartelijk welkom aan de Laar 24 in Nistelrode.

Meer informatie over The Temple Challenge Nistelrode in Nistelrode

Voor de echte avonturiers ben je bij The Temple Challenge Nistelrode aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Temple Challenge Nistelrode en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nistelrode, spreekt The Temple Challenge Nistelrode tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Laar 24 in Nistelrode. Telefonisch is The Temple Challenge Nistelrode te bereiken via 31 6 53202787 en op de website https://www.templechallenge.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Temple Challenge Nistelrode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Temple Challenge Nistelrode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Temple Challenge Nistelrode

Bezoekers bekeken ook