Escaperoom Het Fort

Evenementenlocatie Escaperoom Het Fort heet je hartelijk welkom aan de Lunet 1,4941 GG in Raamsdonksveer.

Meer informatie over Escaperoom Het Fort in Raamsdonksveer

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Het Fort aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Het Fort en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Raamsdonksveer, spreekt Escaperoom Het Fort tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Lunet 1,4941 GG in Raamsdonksveer. Telefonisch is Escaperoom Het Fort te bereiken via 31 162 727 042 en op de website https://www.escaperoomhetfort.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Het Fort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Het Fort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Het Fort

Bezoekers bekeken ook