Boulder Rotterdam

Klimcentrum Boulder Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Keilestraat 7J in Rotterdam.

Meer informatie over Boulder Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulder Rotterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulder Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Boulder Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Keilestraat 7J in Rotterdam. Telefonisch is Boulder Rotterdam te bereiken via 31 10 717 1805 en op de website http://www.boulderneoliet.nl/rotterdam/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulder Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulder Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulder Rotterdam

Bezoekers bekeken ook