Climb Walls/Play-in the Wall

Klimcentrum Climb Walls/Play-in the Wall heet je hartelijk welkom aan de Hertogswetering 173 in Utrecht.

Meer informatie over Climb Walls/Play-in the Wall in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Climb Walls/Play-in the Wall aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Climb Walls/Play-in the Wall en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Climb Walls/Play-in the Wall tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Hertogswetering 173 in Utrecht. Telefonisch is Climb Walls/Play-in the Wall te bereiken via 31 30 209 9920 en op de website https://play-inutrecht.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Climb Walls/Play-in the Wall? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Climb Walls/Play-in the Wall het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Climb Walls/Play-in the Wall

Bezoekers bekeken ook