IVY climbing

Klimcentrum IVY climbing heet je hartelijk welkom aan de Milaanstraat 115 in Sittard.

Meer informatie over IVY climbing in Sittard

Voor de echte avonturiers ben je bij IVY climbing aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij IVY climbing en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sittard, spreekt IVY climbing tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Milaanstraat 115 in Sittard. Telefonisch is IVY climbing te bereiken via 31 46 870 0086 en op de website https://www.ivyclimbing.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij IVY climbing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IVY climbing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. IVY climbing

Bezoekers bekeken ook