Boulder Tilburg

Klimcentrum Boulder Tilburg heet je hartelijk welkom aan de Jules Verneweg 9 in Tilburg.

Meer informatie over Boulder Tilburg in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulder Tilburg aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulder Tilburg en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Boulder Tilburg tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Jules Verneweg 9 in Tilburg. Telefonisch is Boulder Tilburg te bereiken via 31 85 080 6193 en op de website http://www.boulderneoliet.nl/tilburg kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulder Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulder Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulder Tilburg

Bezoekers bekeken ook